15 Ekim 2009 Perşembe

UZATMADA GELEN KUPA ...





Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada ilk hücum Efes Pilsen'in olurken hücumu değerlendiremeyen Efes Pilsen 6 - 0 geriye düştü.Sonrasında toparlanan Efes Pilsen Fenerbahçe Ülker'in sayılarına Kaya Peker ve Rakoçeviç ile yanıt verip ilk çeyreği 16 - 14 önde geçti.
2.Çeyreğede iyi başlayan takım Fenerbahçe Ülker oldu.Ömer Onan ile sayılar bulan Fenerbahçe Ülker Efes Pilsen'e de sayı fırsatı tanımadı.Efes Pilsen'in hatalarını iyi değerlendiren Fenerbahçe Ülker ilk yarıyı 37 - 31 önde geçti.
Karşılaşmanın 2.yarısına sayı ile başlayan takım Efes Pilsen oldu. Fenerbahçe Ülker Gıricek ile ilk sayılarını bulurken çeyreği 46 - 45 önde geçti.
Karşılaşmanın son çeyreğinde karşılıklı basketler vardı.Efes Pilsen'de Sinan Güler , Fenerbahçe Ülker'de ise Emir Preldziç takımları adına olumlu bir oyun sergilediler.Fenerbahçe Ülker Kerem Tunçeri'yi Durduramadığı dakikalarda 1 sayılık fark ile geriye düştü.(50 - 49)Son 25 saniye çok büyük heyecana sahne olurken Efes Pilsen son topu Rakoçeviç ile sayıya çeviremeyince karşılaşmanın normal süresi 63 - 63 berabere bitti.
Uzatma devresine iyi başlayan taraf Fenerbahçe Ülker oldu.Efes Pilsen'de Fenerbahçe Ülker'in sayılarına yanıt veren oyuncu Rakoçeviç oldu.
Efes Pilsen uzatmada Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 8.kez müzesine götürdü.

Hiç yorum yok: