17 Aralık 2011 Cumartesi

TEKNOLOJİ İLE BASKETBOLU BİRLEŞTİREN OKUL GÜLER LEGACY


Güler Legacy,ailece basketbolun içinde olan Güler Ailesi'nin basketbolsever gençlere sunduğu bir organizasyon.Necati Güler,Sinan Güler ve Muratcan Güler başta olmak üzere pek çok basketbol emekçisinin görev aldığı bu organizasyon basketbol ile teknolojiyi birleştirmesiyle de sanırım benzerlerinden biraz ayrılıyor.
Peki bu teknolojiler neler?İşte bu noktada kopya çekeceğim.:)(http://gulerlegacy.com/94fifty/ , http://gulerlegacy.com/sporttech/)
-94Fifty
-Sport Tech
94Fifty Nedir?
Spor Teknolojileri etkin, kaliteli ve uygun maliyetli basketbol yetenek analiz teknolojileri geliştirmektedir. 94Fifty’nin hem profesyonel hem de amatör seviye basketboluna getirdiği yenilikçi sistem ile oyuncular kendilerini daha iyi bir şekilde geliştirme fırsatı bulacak; antrenörler ise oyuncuları hakkında objektif bilgilere sahip olacaklardır.
94Fifty Testlerinde Neler Ölçülür?
94Fifty topları, şut ve top sürmeye dair her şeyi milisaniye aralıklarında ölçebilmektedir. Top Sürme testlerinde; topun sekme sayısı, topun kontrolünün ne kadar süre kaybedildiği, her sekmede topun ne kadar elde kaldığı, ortalama top sürme zamanı ve topun falsosu gibi takip edilemeyen detayları ölçer ve kaydeder. Şut testlerinde ise; şutun hızını, topun havada dönme sayısını, şutun elden çıkma ve topun potaya girme anındaki şut açılarını hesaplar. Tamamlanan testlerde ortaya çıkan sonuçlar ile oyuncunun skoru (puanı) oluşturulur. Bu skor ile oyuncu, aynı kategoride teste giren diğer oyuncularla kendini karşılaştırma şansı bulabilir ve kişisel gelişimi için 94Fifty tarafından önerilen bireysel çalışmaları uygulama fırsatı yakalayabilir.





Sport Tech, Sporda Yetenek Seçimi (Talent ID) taramaları düzenler, kulüpler ve performans sporcuları için periyodik atletik ölçümler ve performans testleri yapar.

Bu kısa bilgilendirmeden sonra yeni dönem tarihlerini de yazalım.Güler Legacy , Sinan Güler Ekolü Basketbol Okulları 2.dönem 17 Aralık 2011 tarihinde başlıyor.
Devam edeceği diğer tarihler ise;
17 Aralık – 22 Ocak
11 Şubat – 11 Mart
17 Mart – 15 Nisan
21 Nisan – 27 Mayıs
Ayrıntılı bilgi için http://gulerlegacy.com/kis-programlari/sinan-guler-ekolu/ adresine tıklayabilirsiniz.
http://gulerlegacy.com/

Hiç yorum yok: