9 Ocak 2012 Pazartesi

KADINLAR ALL STAR İZMİR'E RENK KATTI


Kadınlar All Star 2012 İzmir Karşıyaka Spor Salonu'nda pek çok güzel görüntüyü de geride bırakarak gerçekleşti.
All Star maçları basketbolseverlerin merak ve heyecanla beklediği organizasyonların başında gelir.Bu sene potamızın perilerine All Star 2012'de İzmir Karşıyaka Spor Salonu ev sahipliği yaptı.Organizasyon üç sayı yarışması ile başladı.Yarışmaya katılan oyunculardan Diana Taurasi,Esra Erden Atacan ve Dila Aşkın finale kalan isimlerdi.Finalde ise Diana Taurasi kaydettiği 13 sayı ile üç sayı yarışmasının galibi oldu.Diana Taurasi'ye ödülünü TBF Yönetim Kurulu Üyesi Necati Güler verdi.Günün ikinci yarışması ise yetenek yarışmasıydı.Yetenek yarışmasına katılan oyuncular Deniz Çolakoğlu,Doğa Comba,Olcay Çakır ve Özge Yavaş arasında kazanan oyuncu 23 saniye gibi çok kısa bir sürede tüm istasyonlardan geçen Olcay Çakır oldu.Olcay Çakır'a ödülünü TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy verdi.
Faceteam ve İzmirli dans ekibi gösterileriyle All Star'ın renklerinden biri olurken Türkiye'nin yeni rock gruplarından Model üç sayı yarışması ve All Star maçının devre arasında hayranları ile buluştu.
Polonya’da düzenlenen Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya ile dönen Kadın Milli Takımımız oyuncuları ve teknik ekibi de tabii ki unutulmadı ve kısa bir törenle plaketleri verildi.
Kadınlar All Star karşılaşması eğlenceli ve muzip hareketlere sahne olurken bazı oyuncularımız içindeki pivotlar,guardlar vs ortaya çıktı. ;) Karşılaşmadan galip ayrılan takım ise 107-96 skor ile Beyaz Takım'ı mağlup eden Kırmızı Takım oldu.Kadınlar All Star 2012'nin MVP ödülünü sahibi Nevriye Yılmaz oldu ve ödülünü TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Julide Sonat verdi.
Şimdi basketbolseverler 22 Ocak 2012 Pazar günü Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşecek Beko All Star 2012'yi beklemeye başladı.Sevdiğiniz oyuncuları All Star karşılaşmasında izlemek istiyorsanız http://www.tbl.org.tr/beko/allstar_anket_2012.asp?sezon=2011-2012 adresinden oy kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: