13 Ocak 2014 Pazartesi

TÜRK TELEKOM'DAN YENİ DÖNEMDE İKİNCİ GALİBİYET

Türk Telekom, Beko Basketbol Ligi'nin ilk yarısının son maçında Aliağa Petkim'i Ankara Arena Spor Salonu'nda konuk etti.
Karşılaşma iki takımında eşit hücumları ile başladı.İlk dakikalarda skorda da takımların hücum güçlerinde de denge vardı.Aliağa Petkim Türk Telekom'un sezon başından itibaren devam eden savunma zaaflarını kullanmaya çalışsa da Türk Telekom hücumdaki etkinliğiyle skor üstünlüğüne izin vermedi.
Skor üstünlüğünün devamlı değiştiği dakikalar yaşanırken Aliağa Petkim pota altında etkili olmaya başlayan takımdı.Türk Telekom pota altında zorlansa da Kerem Tunçeri'nin 3 sayı çizgisi gerisinden kaydettiği isabetli dış atışlarıyla skor üstünlüğünü ele geçirdi.Aliağa Petkim Sean Marshall ve Ceyhun Altay ikilisi ile sayı bulurken Türk Telekom pota altı zayıflığına Cemal Nalga ile çözüm üretti.Son dakikalarda Türk Telekomlu oyuncuların pas trafiğini iyi kontrol etmesi ve doğru şutları bulmasıyla aradaki sayı farkı açıldı.Yeni antrenörle kendi sahasında ilk kez sahaya çıkan Türk Telekom 96-80 skor ile sahadan galip ayrılan takım oldu.
Türk Telekom'un en skorer ismi 22 sayı ile Kerem Tunçeri olurken Aliağa Petkim'de Sean Marshall'ın 24 sayısı galibiyete yetmedi.

Hiç yorum yok: