16 Eylül 2011 Cuma

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MAÇ SONUNU GETİRDİ


Tansev Mıhçıoğlu Basketbol Turnuvası'nın ilk gününün ikinci maçında ise Türkiye Basketbol 1.Ligi'nin yeni ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaştı.
Karşılaşmanın ilk hücumu Hacettepe Üniversitesi'nden geldi.Hacettepe Üniversitesi karşılaşmaya güzel bir sayı ile başladı.Gaziantep Bşb.9.24'de ilk sayısını buldu.Hacettepe Üniversitesi Hüseyin Beşok ile skoru 4-3'e taşırken Gaziantep Bşb.nde yanıt gecikmedi.Bu dakikalarda her iki takımda karşılıklı sayılar buldu.Gaziantep Bşb.serbest atışlarla skoru 6-6 dengeledi.6.25'de skor 7-9 Gaziantep Bşb.lehine gelişti.Sonrasında Hacettepe Üniversitesi sayılarıyla skoru tekrar eşitledi.3.53'de 13-12 skor ile önde olan takım Hacettepe Üniversitesi oldu.Gaziantep Bşb maçtan kopmazken Hacettepe üniversitesi hücumlarından sayı ile dönemye devam etti.İlk çeyrek 21-19 Hacettepe üstünlüğüyle geçildi.
2.Çeyrek Gaziantep Bşb. hücumu ile başladı.Gaziantep Bşb.serbest atışlarla skoru eşitliğe taşısa da Hacettepe Üniversitesi 23-21 skor ile öne geçmesini bildi.8.48'de Hacettepe Üniversitesi'nin şık smacı skoru 25-21 geliştirdi.Gaziantep Bşb.sayı farkını 1 sayıya kadar indirmeyi başardı.6.35'de öne geçen takım Gaziantep Bşb.oldu.(25-27)Hacettepe Üniversitesi 27-27 eşitliği sağladıktan sonra öne geçen takım oldu.Ama Gaziantep Bşb.dış atışlarda yüzdeli oynayınca Hacettepe Üniversitesi zor anlar yaşadı.İlk yarı 40-45 Gaziantep üstünlüğünde geçildi.
2.Yarı Hacettepe Üniversitesi hücumu ile başladı Hacettepe Üniversitesi sayı bulamasa da Gaziantep Bşb.'ne de sayı fırsatı tanımadı.Karşılıklı boş hücumlara Gaziantep Bşb son verdi.(40-48)Gaziantep Bşb. sayı farkını 12 sayıya çıkarınca Hacettepe Üniversitesi molası geldi.Gaziantep Bşb. hücumdaki sayı üstünlüğüne takiben iyi de savunma yaptı.Hacettepe Üniversitesi 3.çeyrekteki ilk sayılarını 6.55'de buldu.Gaziantep Bşb.hatalar yaparken Hacettepe Üniversitesi bu hataları iyi değerlendirdi.Ama Gaziantep Bşb. çabuk toparlandı ve sayı farkını korudu.3.Çeyrek 56-64 Gaziantep Bşb. üstünlüğünde geçildi.
Karşılaşmanın son çeyreği Gaziantep Bşb. hücumu ile başladı.Üst üste karşılıklı fauller atışlara neden olurken skor 57-64 Gaziantep Bşb. üstünlüğünde devam etti.Hacettepe Üniversitesi farkı 3 sayıya kadar indirdi. Gaziantep Bşb.'yi yakalayan Hacettepe Üniversitesi 6.47'de 69-65 öne geçti.5.11'de skor 70-70 eşitlendi.Son dakikaları büyük çekişme ve heyecan içinde geçen karşılaşmadan 79-76 skor ile galip ayrılan takım Hacettepe Üniversitesi oldu.

Hiç yorum yok: