7 Kasım 2013 Perşembe

16 SAYIDAN 1 SAYIYA

Ankara'nın Eurocup F Grubu'ndaki temsilcisi Aykon Ted Ankara Kolejliler Ankara Arena Spor Salonu'nda Nizhny Novgorod'u konuk etti.
Karşılaşma Nizhny Novgorod hücumu ile başladı. İlk dakikalarda kaydedilen karşılıklı sayılar skoru dengede tuttu. Aykon Ted Ankara Kolejliler serbest atışlarla öne geçti. Aykon Ted Ankara Kolejliler savunmada zayıf olsa da hücumlarında pota altında etkili olan takımdı. Aykon Ted Ankara Kolejliler ilk çeyreğin bitimine 2.12 kala savunmasını sertleştirdi. İlk çeyrek 21-13 Aykon Ted Ankara Kolejliler üstünlüğünde geçildi.
2.Çeyrek Aykon Ted Ankara Kolejliler hücumu ile başladı. Aykon Ted Ankara Kolejliler 2.çeyrekte kolay sayılar bularak aradaki sayı farkını açmaya başladı. Nizyhny Novgorod zor dakikalar yaşarken Aykon Ted Ankara Kolejliler'de Vladimir Golubovic 6.30'da 17 sayıya ulaştı. Aykon Ted Ankara Kolejliler 2.çeyrekte hücumlarında da savunmasındaki gibi açıklar vermeye başladı. Bu açıkları iyi değerlendiren Nizhny Novgorod aradaki sayı farkını kapatmaya başladı. 2.Çeyrek 41-36 skorla geçildi.
2.Yarı Aykon Ted Ankara Kolejliler sayısı ile başladı. Nizhny Novgorod'da yanıt gecikmedi. Aykon Ted Ankara Kolejliler aradaki sayı farkını açarken Nizhny Novgorod maçtan kopmadı. Aykon Ted Ankara Kolejliler basit hatalarla hücumlarından skor üretemeden döndü. Üst üste top kayıpları Aykon Ted Ankara Kolejliler'de can yakarken Nizhny Novgorod savunmada sertleşti. 3.Çeyrek 60-46 Aykon Ted Ankara Kolejliler lehine geçildi.
Son çeyrek de Aykon Ted Ankara Kolejliler sayısı ile başladı. Aykon Ted Ankara Kolejliler hücumlarında toparlanarak skor üretmeye devam etse de pota altındaki etkinliğini kaybetti. Karşılaşmada son 4.25'e girilirken 62-62 eşitlendi. Eşitliği isabetli serbest atışlarla Nizhny Novgorod bozdu. Son 1 dakikası nefesleri kesen karşılaşmanın 4.3 saniyesine Nizhny Novgorod'un 72-73 üstünlüğüyle girildi ve Aykon Ted Ankara Kolejliler'de Clay Tucker'ın isabet bulamadığı atış sonrası karşılaşma bu skorla bitti.

Hiç yorum yok: