1 Kasım 2013 Cuma

RİBAUND VE SAVUNMA OLMAYINCA

Euroleague'deki temsilcilerimizden Galatasaray Liv Hospital, Unicaja Malaga deplasmanına konuk oldu.
Karşılaşma ev sahibinin hücumu ile başladı. Ama karşılaşmanın ilk sayısı temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital'den geldi. Galatasaray Liv Hospital kötü savunma ile başlarken top kayıpları da ilk dakikalarda korkuttu. Galatasaray Liv Hospital savunmadaki kötü gidişi çözemedi. Hücumlarda da dış şutlarda başarısız olan temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital pota altı sayılarıyla nefes aldı. Ama Unicaja Malaga ribauntlardaki üstünlüğüyle skor üstünlüğünü sağladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği 20-12 Unicaja Malaga üstünlüğünde geçildi.
2.Çeyrek Galatasaray Liv Hospital hücumu ile başladı. Unicaja Malaga savunmasıyla da sahada oyuna hakim olan takımdı. Sinan Güler'in asistini sayıya çeviren Pops Mensah-Bonsu olurken Galatasaray Liv Hospital hücumda hareketlendi. Ama savunmadaki hatalar devam etti. Temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital sonraki hücumlarda Milan Mačvan'ın da sayılar kaydetmesiyle Unicaja Malaga'ya zor dakikalar yaşattı. 1.34'te Galatasaray Liv Hospital 1 sayı öne geçerek ilk yarıyı 41-42 geçti.
2.Yarı Galatasaray Liv Hospital hücumu ile başladı. Galatasaray Liv Hospital hücumunda sayı bulurken iyi savunma da yaptı. Ama Unicaja Malaga skoru 8.40'ta eşitledi. Sonrasında Galatasaray Liv Hospital'in kötü hücumu Unicaja Malaga'ya öne geçme şansı oldu. Hakemlerin kritik düdükleri 3.çeyrekte maçı etkileyecek kararlar oldu. Galatasaray Liv Hospital hücumda Unicaja Malaga savunmasını geçemeyince Unicaja Malaga ev sahibi düdüklerini de iyi değerlendirdiği dakikalar yaşadı. Galatasaray Liv Hospital, Carlos Arroyo'nun üst üste yaptığı hatalardan çok etkilenirken Unicaja Malaga 3.çeyrekten 61-50 üstün ayrıldı.
Son çeyrek Unicaja Malaga hücumu ile başladı. Son çeyrek ev sahibi Unicaja Malaga için iyi başlarken temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital toparlanamadı. Ciddi bir krize giren Galatasaray Liv Hospital pota altında mücadelesine devam etti. Ama Unicaja Malaga, Galatasaray Liv Hospital'in hatalarını iyi değerlendirerek sahasından 84-57 galip ayrılan takım oldu.

Hiç yorum yok: