31 Ekim 2013 Perşembe

TÜRK TELEKOM GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Geçtiğimiz günlerde duyurmuştum. Türk Telekom Ankara basketboluna teknik anlamlar dışında da katkı vermek amacıyla okullarda gençlerle buluşma kararı aldı diye...
İşte o Buluşmaların ilki 30.10.2013 tarihinde Türk Telekom Basketbol Takımı oyuncuları Kerem Tunçeri, Hüseyin Beşok,Josh Shipp ve Türk Telekom Spor Kulübü Genel Sekreteri Batuhan Akyalçın'ın katılımıyla Gazi Üniversitesi'nde gerçekleşti.
Gazi Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisinin olduğu panel gülümseten olaylara da sahne oldu. Bu olaylardan biri panelin ilk sorusunu soran öğrencinin kısa basketbol özetleri anlatması ve geçmiş sezonlarda aldığı formayı sahneye çıkıp oyunculara imzalatması oldu.
Kerem Tunçeri'nin gelen bazı sorular üzerine, spor basınına ve Anadolu Efes'e sitemleri panelde dikkat çeken notlar arasına girdi. Katılımcılara her fakülteden farklı sorular gelirken taraftarlarla ilgili olan soruların daha çok sorulduğu görüldü. Türk Telekom Basketbol Takımı'nın Gazi Üniversitesi öğrencilerine küçük bir de süprizi vardı. Çekilen kura ile çeşitli hediyeler kazanan öğrenciler hediyelerini Türk Telekom'lu oyuncuların elinden aldılar.
Panel Gazi Üniversitesi'nin Türk Telekom Basketbol Takımı'na plaket vermesiyle sonlanırken Türk Telekom Basketbol Takımı da okullarda öğrencilerle buluşmaların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Hiç yorum yok: