17 Ekim 2013 Perşembe

AYKON TED ANKARA KOLEJLİLER BAŞLAYAMADAN BİTTİ


Aykon Ted Ankara Kolejliler, Ankara Arena Spor Salonu'nda Khimik Yuzhne ile Eurocup F grubu ilk maçında karşılaştı.
Karşılaşma Eurocup'taki temsilcimiz Aykon TED Ankara Kolejliler'in hücumu ile başladı.Aykon Ted Ankara Kolejliler ilk hücumundan sayı bulamadı. Rakip Khimik Yuzhne ise hücumundan boş dönmedi ve karşılaşmanın ilk sayılarını kendi lehine kaydetti. Sonrasında Aykon Ted Ankara Kolejliler etkili bir savunma gerçekleştirdi. Ama pota altında zayıf olan takım Aykon Ted Ankara Kolejliler'di. Khimik Yuzhne pota altında iyi olsa da Aykon Ted Ankara Kolejliler bu dakikalarda pas trafiğini iyi düzenleyerek pota altı zayıflığını kapatabildi. Ama Khimik Yuzhne 2.05'te 1 sayı öne geçti. İlk çeyrek 18-19 Khimik Yuzhne üstünlüğüyle geçildi.
2.Çeyrek Khimik Yuzhne hücumu ile başladı. Khimik Yuzhne, Aykon Ted Ankara Kolejliler'in kötü savunma ile 2.çeyreğe başlaması sonucu isabetli serbest atışlar buldu. Karşılaşmanın 2.çeyreği karşılıklı üst üste faullere sahne oldu. Khimik Yuzhne, Aykon Ted Ankara Kolejliler'in pota altı etkinsizliğini çok iyi kullanırken Aykon GTed Ankara Kolejliler hücumda zor dakikalar yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 34-39 Khimik Yuzhne üstünlüğünde geçildi.
2.yarı Khimik Yuzhne hücumu ile başladı. Khimik Yuzhne, 3.çeyreğin başında setbest atışlarla sayı kaydetti. Khimik Yuzhne etkili hücumlarına savunmasını da ekliyerek skor üstünlüğünü devam ettirdi. 7.39'da aradaki sayı farkı 10 sayıyla Khimik Yuzhne lehine gelişti. Aykon Ted Ankara Kolejliler 2.çeyrekteki zaaflarına çözüm bulamadı. Aykon Ted Ankara Kolejliler serbest atışlarla toparlanmaya çalışsa da 3.çeyrek de 55-62 Khimik Yuzhne üstünlüğüyle geçildi.
Son çeyrek Aykon Ted Ankara Kolejliler hücumu ile başladı. Ama son çeyreğin de ilk sayılarını konuk ekip Khimik Yuzhne kaydetti. Aykon Ted Ankara Kolejliler pota altındaki kötü gidişatını dış atışlarla telafi etmek istese de başarılı olamadı. 5.43'te Khimik Yuzhne'ye gelen teknik faulden de faydalanamayan Aykon Ted Ankara Kolejliler sahadan 60-84 skorla mağlup ayrıldı.

Hiç yorum yok: