14 Ekim 2013 Pazartesi

AYKON TED KOLEJ LİGE "ANDIMIZ" İLE LİGE BAŞLADI

Ankaralı basketbol severler Beko Basketbol Ligi'ne Aykon TED Ankara Kolejliler - Trabzonspor Medical Park Basketbol karşılaşması ile merhaba dediler.
TOBB Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma Ted Ankara Kolejliler taraftarının "Andımız"ı okuması ile renkli görüntülerle başladı. Aykon Ted Ankara Kolejliler karşılaşmaya Berkay Candan, Caner Erdeniz, Kristaps Valters ve Clay Tucker beşi ile başlarken Trabzonspor Medical Park Basketbol Kirk Penney, Tutku Açık, Kaya Peker, Can Maxim Mutaf ve Ryan Cooley beşi ile başladı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor Medical Park Basketbol maçın temposunu elinde tutan takımdı. Ama Aykon Ted Ankara Kolejliler aradaki sayı farkını üstünlüğünde tutmayı başardı. İlk yarıda hücumda sıkıntılar yaşayan Aykon Ted Ankara Kolejliler ikinci yarıda bu sıkıntısını savunmasıyla aştı. Trabzonspor Medical Park Basketbol'da El-Amin'in yokluğu özellikle hücumda fark edilirken Aykon Ted Ankara Kolejliler'in Kirk Penny'i de durdurması Trabzonspor Medical Park Basketbol'u daha da zorladı.Trabzonspor Medical Park Basketbol pota altında da Kaya Peker ile istediklerini yapamadı. Aykon Ted Ankara Kolejliler'de Vanja Plisnic takımına 17 sayı ile katkı vererek takımının en skorer oyuncusu olurken Trabzonspor Medical Park Basketbol da Ryan Cooley sahanın ve takımının en skorer oyuncusuydu.
Kadro derinliği olarak rakibinden daha dejavantajlı olan Aykon Ted Ankara Kolejliler sahada olan her oyuncusundan skor katkısı alarak takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıttı ve Beko Basketbol Ligi'ne Trabzonspor Medical Park Basketbol'u 91-80 skorla mağlup ederek başladı.

Hiç yorum yok: