21 Ekim 2013 Pazartesi

İLK YARI BAŞKA İKİNCİ YARI BAŞKA


Beko Basketbol Ligi'nin 2.haftasında Türk Telekom, Ankara Arena Spor Salonu'nda Royal Halı Gaziantep Basketbol'u konuk etti.
Karşılaşmaya Mutlu Akpınar'ın sayısı İle Royal Halı Gaziantep Basketbol iyi başladı. Türk Telekom'un ilk dakikalarda taşıyan isim ise ilk yarıda kaydettiği 6 sayı ile Joshua Shipp oldu. Türk Telekom özellikle dış atışlarda Royal Halı Gaziantep Basketbol'u durdurmakta zorlanınca Royal Halı Gaziantep Basketbol ilk çeyrekte sayı farkını 12 sayıya kadar çıkardı. Türk Telekom ilk yarını sonlarına doğru aradaki sayı farkını üst üste hücumlarla kapatmaya başladı.
Türk Telekom 2.yarı başında Luksa Andriç ile öne geçti. Türk Telekom pota altında Luksa Andriç'e iyi paslar indirirken Murat Kaya ile ribaundlarda da üstünlük sağladı. Türk Telekom 3.çeyrekteki dönüşüyle karşılaşmanın seyrini değiştirirken Royal Halı Gaziantep Basketbol mücadeleci oyunuyla dikkat çekti. Türk Telekom evindeki ilk lig maçından Luksa Andriç-Joshua Shipp ikilisinin ve Kerem Tunçeri'nin asistleri ile İlk yarısı ve ikinci yarısı ayrı maçlarmışçasına farklı bir görüntü içinde geçen karşılaşmadan 85-83 galip ayrılan takım oldu.

Hiç yorum yok: