17 Ekim 2013 Perşembe

EUROLEAUGE'E GALİBİYETLE "MERHABA"


Euroleague temsilcilerimizden Galatasaray Liv Hospital bu sezonun ilk Euroleague karşılaşmasında Montepaschi Siena'ya konuk oldu.
Karşılaşmanın ilk hücumu temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital'den geldi. Galatasaray Liv Hospital ilk sayısını kaydederken Montepaschi Siena'da yanıt gecikmedi. Galatasaray Liv Hospital boyalı alanı iyi kullanarak başladı. Galatasaray Liv Hospital'in ilk dakikalardaki etkili ismi Carlos Arroyo iken Montepaschi Siena'da hücumda zorlanmalar vardı. Siena bu zorlanmaları Othello Hunter ile noktaladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği 16-20 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğünde geçildi.
2.Çeyrek Montepaschi Siena hücumu ile başladı. Bu hücumundan sayı bulamayan Montepaschi Siena, Erwin Dudley'nin yaptığı faul sonrasında da sayı bulamadı. Galatasaray Liv Hospital Zoran Erceg'le skor bulmaya devam etti. Galatasaray Liv Hospital zaman zaman savunmada etkinliğini arttırarak Montepaschi Siena'ya top kayıpları yaptırdı. Temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital aradaki sayı farkını 10 sayıya kadar çıkartırken Carlos Arroyo Montepaschi Siena'yı terletti. Karşılaşmanın ilk yarısı 33-51 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğünde geçildi.
3.Çeyrekte Montepaschi Siena hücumda Daniel Hackett ile sayı farkını kapatmaya çalıştı. Galatasaray Liv Hospital hücumlarında sayı bulmakta zorlandığı dakikalar yaşadı. Galatasaray Liv Hospital hücumundaki aksamalar savunmayı da bozdu. Bu dakikalar Montepaschi Siena'nın kolay atışlarıyla sonuçlandı. Galatasaray Liv Hospital bu dakikalardan yine Carlos Arroyo sayesinde çıktı. Ama Montepaschi Siena, Galatasaray Liv Hospital'in ilk yarıdaki iyi savunmasını karşısında bulmayınca kolay sayılarına devam etti. Galatasaray Liv Hospital hücumda hareketlense de savunma yanlışları sayı bulmasını zorlaştırdı. Bu hatalara rağmen 3.çeyrek 52-63 Galatasaray Liv Hospital üstünlüğünde geçildi.
Son çeyrek Galatasaray Liv Hospital hücumu ve sayısı ile başladı. Karşılıklı 3 sayı isabetleri skor üstünlüğünü Galatasaray Liv Hospital'de devam ettirdi. Montepaschi Siena bu dakikalarda ribaundlarda da etkili olmaya başladı. Ama 75-84 skorla temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital Euroleauge yolculuğuna Montepaschi Siena deplasmanından galibiyetle ayrılarak başladı.

Hiç yorum yok: