2 Kasım 2013 Cumartesi

ÇEKİŞMELİ MAÇ AYKON TED ANKARA KOLEJLİLER'İN

Beko Basketbol Ligi'nin 4.haftasında Aykon Ted Ankara Kolejliler TOBB Spor Salonu'nda Olin Edirne'yi konuk etti. Aykon Ted Ankara Kolejliler karşılaşmaya Berkay Candan, Caner Erdeniz, Kristap Valters, Vlademir Golubovic ve Clay Tucker beşi ile başlarken Olin Edirne Darius Washington, Christos Tapoutos, Reha Öz, Torin Francis ve Barış Güney beşi ile başladı.
Karşılaşma Aykon Ted Ankara Kolejliler hücumu ile başlasa da ilk sayı Olin Edirne'den geldi. Olin Edirne ilk dakikalardaki kazanma hırsıyla dikkat çekerken Aykon Ted Ankara Kolejliler Olin Edirne'yi savunmada zorlandı.Aykon Ted Ankara Kolejliler sık sık yaptığı faullerle Olin Edirne hücumlarını bozmaya çalıştı. Sık yapılan fauller Olin Edirne'nin top kayıpları yapmasına neden oldu. Aykon Ted Ankara Kolejliler skoru 18-18 eşitledikten sonra öne geçen takımdı ama ilk çeyrek 21-21 eşitlikle geçildi.
2.Çeyrek Olin Edirne hücumu ile başlayacaktı ama Berent Kavaklıoğlu top çalarak Aykon Ted Ankara Kolejliler'e sayı kaydetti.Aykon Ted Ankara Kolejliler 2.çeyreğe sert savunma ve agresif hücumla başladı. Olin Edirne savunma da zorlanmasa da hücum disiplinini kaybetti. Olin Edirne Barış Güney ile maçtan kopmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 36-37 Olin Edirne üstünlüğünde geçildi.
2.Yarı Aykon Ted Ankara Kolejliler hücumu ile başladı. Hücumu değerlendiremeyen Aykon Ted Ankara Kolejliler Olin Edirne'ye de sayı fırsatı vermedi. Aykon Ted Ankara Kolejliler 3.çeyreğin ilk sayısını kaydeden takımdı. Olin Edirne 1 sayılık üstünlüğünü korurken Aykon Ted Ankara Kolejliler dış atışlarda etkili oldu. 3.Çeyrek karşılıklı sayılarla geçerken 57-56 Aykon Ted Ankara Kolejliler üstünlüğünde sonuçlandı.
Son çeyrek Olin Edirne hücumu ve sayısı ile başladı. Her iki takımda da mücadele en üst seviyedeydi. Son 4 dakikaya girilirken Aykon Ted Ankara Kolejliler aradaki sayı farkını açmaya başladı. Olin Edirne karşılaşmanın başındaki hücum etkinliğini kaybetti.Az sayıdaki seyircisinin de desteğini alan Aykon Ted Ankara Kolejliler karşılaşmadan 82-74 galip ayrılan takım oldu.

Hiç yorum yok: