5 Aralık 2013 Perşembe

AYKON TED ANKARA KOLEJLİLER'DEN HÜCUM SHOW

Aykon Ted Ankara Kolejliler Eurocup'ın 8.haftasında Yunanistan temsilcisi PAOK Thessaloniki'yi Ankara Arena Spor Salonu'nda konuk etti.
Aykon Ted Ankara Kolejliler karşılaşmanın başında 10-0'lık seri ile maça ağırlığını koydu. PAOK Thessaloniki beklemediği bu sayı farkını kapatmaya çalışsa da gerek hücumda gerek savunmada pozitif bir basketbol sergileyen takım temsilcimiz Aykon Ted Ankara Kolejliler oldu. PAOK Thessaloniki serbest atışlarla zaman zaman skor bulsa da Aykon Ted Ankara Kolejliler'i savunmada yaşadığı sıkıntı aradaki sayı farkını Aykon Ted Ankara Kolejliler lehine korudu. Aykon Ted Ankara Kolejliler pota altındaki üstünlüğüyle ribaundlarda etkili olan takımdı. Karşılaşmada ilk yarı 48-18 skorla Aykon Ted Ankara Kolejliler'in üstünlüğüyle tamamlandı.
2.Yarı PAOK Thessaloniki için iyi başladı. Aykon Ted Ankara Kolejliler 2.yarı savunmasında etkili olsa da hücumda zor dakikalar yaşadı. PAOK Thessaloniki pota altında Aykon Ted Ankara kolejliler'in etkili silahı Vladimir Golubovic'i iyi savununca Kristaps Valters'ın dış atışları skoru Aykon Ted Ankara Kolejliler lehine korudu. Ama PAOK Thessaloniki soyunma odasından ilk yarıdaki dağınık halinden uzakta sahaya çıkınca ardaki sayı farkı 16 sayıya kadar düştü. Clay Tucker ve Vanja Plisnic ikilisinin serbest atışlarıyla kısa bir nefes alan Aykon Ted Ankara Kolejliler 3.çeyreği 66-44 önde kapadı.
Son çeyrekte hücumuyla toparlanan Aykon Ted Ankara Kolejliler savunma disiplininden kopmuş oyununa devam etti. Ama PAOK Thessaloniki basit hatalarla Aykon Ted Ankara Kolejliler'in savunma zaafını değerlendiremedi. Eurocup temsilcilerimizden Aykon Ted Ankara Kolejliler sahadan 84-65 galip ayrılan takım oldu.

1 yorum:

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.