16 Aralık 2013 Pazartesi

AYKON TED ANKARA KOLEJLİLER'DEN TÜRK TELEKOM'A FARKLI TARİFE

Basketboldaki Başkent derbisinde Aykon Ted Ankara Kolejliler,Türk Telekom'u TOBB ETÜ Spor Salonu'nda konuk etti.
Karşılaşma her iki takım içinde dengede başladı.Karşılıklı sayılar arada sayı farkı oluşmasına izin vermezken hücumda ilk dakikalarda Türk Telekom üstünlüğü dikkat çekti.Aykon Ted Ankara Kolejliler bu dakikaları savunmasıyla atlatırken.Türk Telekom 2.çeyrekten itibaren özellikle Cemal Nalga ile pota altında etkili oldu.Ama hücumdaki dikkatini savunmasında gösteremeyen Türk Telekom aradaki sayı farkını da kendi üstünlüğüne taşıyamadı.
3.Çeyrekte ise hem savunmada hem de hücumda dağınık bir Türk Telekom vardı. Aykon Ted Ankara Kolejliler,Türk Telekom'un bu dağınıklığını iyi değerlendirerek aradaki sayı farkını açmaya başladı. Aykon Ted Ankara Kolejliler'de Vladimir Golubovic pota altını,Clay Tucker'da 3 sayı çizgisinin gerisini domine eden isimler oldu. Ayrıca Berkay Candan'dan gelen ekstra gayret ve sayılar Türk Telekom'a zor dakikalar yaşattı.
Son çeyrekte de pozitif basketbolunu sürdüren Aykon Ted Ankara Kolejliler kendi evinde oynanan Başkent Derbisi'nden 79-69 galip ayrılan takım oldu.

Fotoğraflar:Didem ALP

Hiç yorum yok: